• Image 1
Voor al uw BBQ benodigdheden kijk op
BBQ en catering
BBQ en catering

Ballonnenboog Zwolle €95-


Ballonnenboog Zwolle huren? Dat kan nu eenvoudig online! Ballonnenboog Zwolle.


Ballonnenboog Zwolle €95-

Wil je makkelijk en snel online een ballonnenboog huren uit Zwolle? 

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55 of info@stipentertainment.nl. Voor telefoon en tablet kijk op

www.stipentertainment.nl


Ballonnenboog Zwolle
Ben je opzoek naar een ballonnenboog voor een feestje, opening of jubileum? Dan ben je bij Stip Entertainment aan het goede adres. Wij bieden heel veel mogelijkheden in kleuren en in variaties van ballonnenbogen in Zwolle. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We staan je graag vrijblijvend te woord. Lijkt het je leuk om een ballonnen boog te bestellen? Kijk hier naar onze mogelijkheden.

Wie zijn wij.
Springkussen Zwolle huren is dé specialist in de verhuur van ballonnenbogen en decoraties. Daarnaast bieden wij ook clowns, steltlopers, winkelcentrumpromotie, kindershows, muzikanten, straattheater, springkussens en andere attracties.

Stip Entertainment is gespecialiseerd in entertainment voor kinderen en volwassenen. Wij verhuren clowns, thema entertainment, steltenlopers, muzikanten, kindershows, straattheater, attracties en smultraktaties. Voor bedrijven, particulieren, winkelcentra, verenigingen en instellingen.

De mogelijkheden voor een ballonnenboog in Zwolle.
Voor elke gelegenheid kunnen wij een ballonnenboog in Zwolle maken. Wij kunnen deze passend maken naar elke smaak, voorkeur en wens. Voor een bruiloft maken wij vaak een witte parelmoer ballonnenboog, voor een jubileum in het goud of zilver en voor een bedrijf in de kleuren van het logo. Neem contact op voor de mogelijkheden. In overleg is heel veel mogelijk! Wil je al onze mogelijkheden zien? Klik dan op ballonnen decoraties.

Een ballonnenboog in Zwolle bestellen.
Wil je bij een ballonnenboog in Zwolle bestellen? Dan ben je bij Stip Entertainment aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gevestigd in Zwolle. Binnen Zwolle berekenen wij geen km vergoeding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Dan ontvang je een duidelijk overzicht van de kosten inclusief BTW van een ballonnenboog in Zwolle. Samen kunnen wij je wensen en vragen bespreken. Wil je een ballonnenboog uit Zwolle, maar zie je hem niet op onze site? Stuur ons dan een foto en we kunnen deze ballonnenboog maken.

Voor informatie en vragen mail of bel geheel vrijblijvend 06 44 04 22 55 of mail naar info@stipentertainment.nl

Wij zijn dé specialist van ballonnenbogen in Zwolle en omgeving:
- Ballonnenboog huren Hattem
- Ballonnenboog bestellen Elburg
- Ballonnenboog bestellen Kampen
- Ballonnenboog bestellen Wezep
- Ballonnenboog kopen Heerde
- Ballonnenboog huren Nieuwleusen.
- Ballonnenboog Elburg
- Ballonnenboog bezorgen Oldebroek

 

 

 Informatie

  

Specificaties

Al onze latex ballonnen worden gemaakt van het sap van een rubberboom en zijn dus 100% biologisch afbreekbaar. De vertering van een latex ballon duurt even lang als de vertering van een eikenblad. Bekijk de video op onze facebookpagina.

- We maken alleen gebruik van goedgekeurde latex ballonnen
- Wij maken geen gebruik van folieballonnen zonder ballongewichtje
- Wij voeren geen ballonoplatingen uit. 

Prijs informatie

- Ballonnenboog voor één of twee deuren.

- In één, twee, drie of 4 kleuren

- Ballonnenboog 6m €95,- (voor dubbele deur).

Kijk hier voor alle mogelijkheden.

- De bedragen zijn exclusief 21% btw 

- Bezorgkosten €25,- + €0,30 per km vanaf Zwolle.

Ballonnenboog Zwolle bestellen | Ballonnenboog huren Zwolle | Ballonnenboog laten bezorgen in Zwolle | Ballonnenboog Zwolle kopen | 

 

Reacties klanten

 Afbeeldingen