Alle Abraham poppen

Maak je klaar voor een 50e verjaardag die niemand snel zal vergeten! Wanneer een bijzondere man in je leven - of het nu je echtgenoot, vader, opa of vriend is - deze gedenkwaardige leeftijd bereikt, is het tijd om groots uit te pakken. Voor deze unieke gelegenheid bieden wij een selectie van maar liefst negen verschillende, ludieke en originele Abraham poppen, elk met zijn eigen unieke flair en persoonlijkheid.

Vier deze mijlpaal op gepaste wijze; reserveer direct de perfecte Abraham pop voor je feest of neem contact met ons op voor meer informatie!


Abraham pop 50 (standaard) (€ 32,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Bij een 50ste verjaardag hoort een feest, en onze Abraham opblaaspop is dé manier om dat te vieren! Deze grote, opvallende pop is een fantastische manier om aan iedereen te laten zien dat de grote dag is aangebroken.

Abraham als Padelspeler (€ 47,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Is de 50-jarige jubilaris een echte fan van de dynamische en snel opkomende sport padel? Dan is deze Abraham pop als Padel speler de perfecte keuze! Gekleed in een stijlvol padeltenue en gewapend met zijn padel racket, staat deze pop klaar om elke uitdaging aan te gaan. Dit is de ideale manier om de verjaardag van de sportieve jubilaris vol enthousiasme en vreugde te vieren

Abraham als Boer (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Abraham pop als Boer is de ideale manier om de verjaardag van de landbouwenthousiast te vieren! Deze pop verenigt de liefde voor het boerenleven met het bereiken van een belangrijke mijlpaal, en biedt een unieke en opvallende decoratie om iedere bijzondere mijlpaal te benadrukken.

Nieuw! Abraham als Mountainbiker (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Wil je een Abraham huren die de passie voor mountainbiken belichaamt? Kies dan voor onze dynamische Abraham pop, die een wheelie uitvoert op zijn mountainbike, gekleed in een stijlvol MTB-tenue. Deze pop voegt een sportief en uniek element toe aan de festiviteiten. Vier de verjaardag van de actieve jubilaris met een pop die klaar staat om elk avontuur aan te gaan!

Abraham als Aso (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze brutale en ondeugende Abraham pop als aso is perfect voor de 50-jarige die bekend staat om zijn uitbundige persoonlijkheid. Deze opblaasbare pop is zeker een gespreksonderwerp en zorgt gegarandeerd voor veel lachende gezichten op het feest!

Abraham als Wielrenner (€ 40,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Abraham pop als Wielrenner is de perfecte manier om de verjaardag van de fietsliefhebber te vieren! Deze pop combineert de passie voor wielrennen met het bereiken van een belangrijke mijlpaal, en is een unieke en opvallende manier om de 50ste verjaardag te markeren.

Abraham met Rollator (€ 40,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Abraham pop met rollator is een humoristische en hartelijke knipoog naar het bereiken van de mijlpaal van 50 jaar. Deze pop herinnert de jarige eraan dat leeftijd slechts een getal is en dat humor altijd van essentieel belang is.

Abraham op Bierglas (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Breng een toost uit op de jarige met onze Abraham pop op Bierglas! Deze feestelijke pop is de perfecte manier om de liefde van de jarige voor een gezellig samenzijn met een koel bier te vieren. Een onvergetelijke verrassing voor de feestvierder!

Abraham op Motor (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Vier de vijftigjarige vrijgeest met onze stoere Abraham pop op motor! Deze pop belichaamt de geest van avontuur en vrijheid en is de perfecte blikvanger voor de verjaardag van een levensgenieter.

Abraham op Scootmobiel (€ 47,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Abraham pop op scootmobiel is een leuke, ontroerende manier om de 50ste verjaardag te vieren. Deze pop combineert humor met een vleugje nostalgie en is een unieke manier om de jubilaris te laten weten dat het leven vol plezier en avontuur blijft, ongeacht de leeftijd.

Abraham als Visser (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Voor de vijftigjarige die houdt van de rust en stilte van de natuur, introduceren we onze Abraham pop als Visser. Dit is de perfecte manier om iemand die geniet van de rust van het vissen een glimlach te bezorgen. Een unieke en opvallende toevoeging aan de feestelijkheden!

Abraham Poppen: 50 Wordt Feest!

Onze Abraham poppen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk op te blazen en te installeren. Ze zijn een geweldige blikvanger en zorgen gegarandeerd voor veel lachende gezichten op het feest. Of je nu de pop wilt huren voor een dag of een weekend, wij bieden flexibele reserveringsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je de pop op het juiste moment hebt.

Dus maak je klaar voor een 50e verjaardag die niemand snel zal vergeten en reserveer vandaag nog de perfecte Abraham pop voor je feest! Neem contact met ons op voor meer informatie en wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste pop voor deze bijzondere gelegenheid.

Ook geschikt voor iedere andere leeftijd!

Viert u een andere leeftijd dan de standaard 50 jaar? Geen probleem! De leeftijdsbadge op onze Sarah en Abraham poppen zijn aanpasbaar voor elke leeftijd, van 30 tot 100 jaar en alles daartussenin. Laat ons weten welke leeftijd u viert, en wij zorgen voor de juiste leeftijd op de pop.Zelf ophalen en terugbrengen

Een Abraham pop huren doet u in drie eenvoudige stappen;

  1. U haalt de gewenste pop een dag voor de feestdatum op ons afhaal adres in Zwolle
  2. Op de dag zelf kunt u de hele dag gebruikmaken van de Abraham pop
  3. De volgende dag vóór 16.30 uur brengt u de pop bij ons terug

logo-opblaasbare-poppen.png

Een abraham Pop in de tuin: een échte Nederlandse traditie voor zijn 50e Verjaardag

Het is een geweldige traditie in Nederland om je 50e verjaardag te vieren met een levensgrote pop in de tuin. Waar komt dit vandaan? Nou, het gaat helemaal terug naar een Bijbelverhaal waarin Abraham en zijn vrouw Sarah op 50-jarige leeftijd een zoon krijgen. Dus als je de big 5-0 bereikt, bereik je "de leeftijd van Abraham of Sarah".

Deze viering heeft tegenwoordig echter meer een luchtig karakter dan een religieuze betekenis. Het is uitgegroeid tot een vrolijke manier om die speciale 50e verjaardag te vieren. Vrienden en familie maken plezier met de jarige door een grappige, grote pop in de vorm van Abraham (of Sarah, voor de dames) voor het huis te plaatsen. Deze poppen zijn vaak humoristisch uitgedost in verschillende outfits, van vissers en motorrijders tot verpleegsters en voetballers. Zo wordt de 50e verjaardag niet alleen een moment van bezinning, maar vooral een gelegenheid om te lachen, te vieren en van het leven te genieten!empty