Alle Sarah poppen

Maak je klaar voor een 50e verjaardag die in het geheugen gegrift zal blijven! Wanneer een bijzondere vrouw in je leven - of het nu je echtgenote, moeder, oma of vriendin is - deze mijlpaal bereikt, is het tijd om groots uit te pakken. Voor dit onvergetelijke moment bieden wij een collectie van acht verschillende en ludieke Sarah poppen aan. Elk is uniek ontworpen, vol flair en persoonlijkheid, om haar speciale dag nog specialer te maken.

Deze Sarah poppen vormen niet alleen een perfecte aanvulling op de feestelijkheden, maar zorgen ook voor onvergetelijke herinneringen en foto's. Vier deze mijlpaal op gepaste wijze; reserveer nu de perfecte Sarah pop voor je feest of neem contact met ons op voor meer informatie!


Sarah pop 50 (standaard) (€ 32,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Maak een grootse aankondiging van deze speciale verjaardag met onze indrukwekkende Sarah 50 pop! Met haar indrukwekkende formaat en levendige uiterlijk is ze de perfecte manier om aan iedereen te laten zien dat de grote 5-0 is bereikt!

Sarah als Aso (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Maak een gewaagd statement met onze hilarische Sarah pop als Aso! Deze ongetemde en brutale pop is de perfecte knipoog naar de jubilaris die bekend staat om haar ondeugende streken. Een fantastisch en grappig cadeau voor een feest dat even uniek is als zij!

Nieuw! Sarah als Paardrijdster (€ 47,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Sarah pop op Paard is perfect voor de jubilaris met een liefde voor paarden en avontuur. Deze charmante pop toont een vrouw die zelfs op haar 50ste nog volop in het zadel zit, en is daarmee een inspirerende en unieke manier om deze speciale dag te markeren.

Sarah als Verpleegster (€ 35,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Sarah Pop als verpleegster is een hartelijke en passende manier om de jubilaris in het zonnetje te zetten, vooral als ze bekend staat om haar verzorgende en empathische kant. Deze opvallende pop is niet alleen groot, maar ook een mooie knipoog naar de zorgende kant van de jarige!

Sarah op Cocktailglas (€ 40,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Voeg een flinke dosis glamour toe aan de feestelijke activiteiten met onze chique Sarah pop op Cocktailglas. Perfect voor de jubilaris die van een goed feest en een stijlvol drankje houdt. Deze elegante pop zorgt zeker voor lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen.

Sarah op Motor (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Sarah pop op motor is de perfecte keuze voor de vrouw die houdt van snelheid, vrijheid en avontuur! Met haar grote omvang en stoere uitstraling is deze pop een echte blikvanger en een geweldige manier om de belangrijke verjaardag van een echte levensgenieter te vieren.

Sarah op Scootmobiel (€ 47,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Zet de jarige in de schijnwerpers met onze Sarah pop op een scootmobiel! Deze humoristische pop is een hartverwarmende knipoog naar het ouder worden en een unieke manier om de jubilaris eraan te herinneren dat het leven vol is met plezier en avontuur, ongeacht de leeftijd.

Sarah op Trekker (€ 47,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Voor de jarige die haar hart heeft verloren aan het rustige, landelijke leven, presenteren we met trots onze unieke Sarah pop op een trekker. Met een knipoog naar haar liefde voor de landelijke omgeving, combineert deze opblaasbare pop de eenvoudige charme van het platteland met een bruisende feeststemming. Het is een uniek en opvallend eerbetoon aan haar 50ste verjaardag!

Sarah Poppen: 50 Wordt Feest!

Onze Sarah poppen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk op te blazen en te installeren. Ze zijn een geweldige blikvanger en zorgen gegarandeerd voor veel lachende gezichten op het feest. Of je nu de pop wilt huren voor een dag of een weekend, wij bieden flexibele reserveringsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je de pop op het juiste moment hebt.

Dus maak je klaar voor een 50e verjaardag die niemand snel zal vergeten en reserveer vandaag nog de perfecte Sarah 50 pop voor je feest! Neem contact met ons op voor meer informatie en wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste pop voor deze bijzondere gelegenheid.

Ook geschikt voor iedere andere leeftijd!

Viert u een andere leeftijd dan de standaard 50 jaar? Geen probleem! De leeftijdsbadge op onze Sarah en Abraham poppen zijn aanpasbaar voor elke leeftijd, van 30 tot 100 jaar en alles daartussenin. Laat ons weten welke leeftijd u viert, en wij zorgen voor de juiste leeftijd op de pop.

logo-opblaasbare-poppen.png

Een Sarah Pop in de Tuin: een onmisbare Nederlandse Traditie voor haar 50e Verjaardag

In Nederland is het een geliefde traditie om de 50e verjaardag van een vrouw te vieren met een humoristische en opvallende pop in de tuin, genaamd Sarah. Deze traditie vindt haar oorsprong in hetzelfde Bijbelse verhaal waarin Abraham en zijn vrouw Sarah op 50-jarige leeftijd een kind krijgen. Wanneer een vrouw de "leeftijd van Sarah" bereikt, wordt dit gezien als een belangrijke mijlpaal, vol wijsheid en levenservaring.

In de moderne tijd heeft deze viering echter een speels karakter gekregen en is het meer een manier om deze speciale 50e verjaardag op een vrolijke manier te markeren. Vrienden en familie hebben de traditie omarmd en voegen een dosis humor en verrassing toe aan de dag door een Sarah pop in de tuin van de jarige vrouw te plaatsen. Deze poppen zijn vaak grappig aangekleed en uitgedost in verschillende outfits, die de unieke interesses of hobby's van de jarige weerspiegelen.

Zo transformeert de 50e verjaardag in een dag vol lachen, viering en levensvreugde. Het plaatsen van een Sarah pop in de tuin is een unieke en onvergetelijke manier om deze bijzondere levensmijlpaal te eren!Zelf ophalen en terugbrengen

Een Sarah pop huren doet u in drie eenvoudige stappen;

  1. U haalt de gewenste pop een dag voor de feestdatum op ons afhaal adres in Zwolle
  2. Op de dag zelf kunt u de hele dag gebruikmaken van de Abraham pop
  3. De volgende dag vóór 16.30 uur brengt u de pop bij ons terug

empty