Banner-Opblaasbare-Poppen.png

Sarah poppen huren in Hattem

Ook in het pittoreske Hattem merken we dat de Sarah-traditie springlevend is! In deze historische Hanzestad weten we precies hoe we een 50e verjaardag met flair vieren. Wanneer de verjaardagsvlaggen wapperen en de champagnekurken knallen, is een humoristische Sarah pop in de voortuin onmisbaar. Bekijk onze gevarieerde collectie en kies de Sarah die naadloos aansluit bij de sprankelende persoonlijkheid van de jarige Jet. Ja, ook in Hattem maken we van elke 50e verjaardag een onvergetelijk feest!Sarah pop 50 (standaard) (€ 32,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Maak een grootse aankondiging van deze speciale verjaardag met onze indrukwekkende Sarah 50 pop! Met haar indrukwekkende formaat en levendige uiterlijk is ze de perfecte manier om aan iedereen te laten zien dat de grote 5-0 is bereikt!

Sarah als Aso (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Maak een gewaagd statement met onze hilarische Sarah pop als Aso! Deze ongetemde en brutale pop is de perfecte knipoog naar de jubilaris die bekend staat om haar ondeugende streken. Een fantastisch en grappig cadeau voor een feest dat even uniek is als zij!

Nieuw! Sarah als Paardrijdster (€ 47,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Sarah pop op Paard is perfect voor de jubilaris met een liefde voor paarden en avontuur. Deze charmante pop toont een vrouw die zelfs op haar 50ste nog volop in het zadel zit, en is daarmee een inspirerende en unieke manier om deze speciale dag te markeren.

Sarah als Verpleegster (€ 35,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Sarah Pop als verpleegster is een hartelijke en passende manier om de jubilaris in het zonnetje te zetten, vooral als ze bekend staat om haar verzorgende en empathische kant. Deze opvallende pop is niet alleen groot, maar ook een mooie knipoog naar de zorgende kant van de jarige!

Sarah op Cocktailglas (€ 40,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Voeg een flinke dosis glamour toe aan de feestelijke activiteiten met onze chique Sarah pop op Cocktailglas. Perfect voor de jubilaris die van een goed feest en een stijlvol drankje houdt. Deze elegante pop zorgt zeker voor lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen.

Sarah op Motor (€ 45,- excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Onze Sarah pop op motor is de perfecte keuze voor de vrouw die houdt van snelheid, vrijheid en avontuur! Met haar grote omvang en stoere uitstraling is deze pop een echte blikvanger en een geweldige manier om de belangrijke verjaardag van een echte levensgenieter te vieren.

Sarah op Scootmobiel (€ 47,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Zet de jarige in de schijnwerpers met onze Sarah pop op een scootmobiel! Deze humoristische pop is een hartverwarmende knipoog naar het ouder worden en een unieke manier om de jubilaris eraan te herinneren dat het leven vol is met plezier en avontuur, ongeacht de leeftijd.

Sarah op Trekker (€ 47,50 excl. BTW) bij Opblaasbare Poppen

Voor de jarige die haar hart heeft verloren aan het rustige, landelijke leven, presenteren we met trots onze unieke Sarah pop op een trekker. Met een knipoog naar haar liefde voor de landelijke omgeving, combineert deze opblaasbare pop de eenvoudige charme van het platteland met een bruisende feeststemming. Het is een uniek en opvallend eerbetoon aan haar 50ste verjaardag!

Ook geschikt voor iedere andere leeftijd!

Viert u een andere leeftijd dan de standaard 50 jaar? Geen probleem! De leeftijdsbadge op onze Sarah en Abraham poppen zijn aanpasbaar voor elke leeftijd, van 30 tot 100 jaar en alles daartussenin. Laat ons weten welke leeftijd u viert, en wij zorgen voor de juiste leeftijd op de pop.


haspel.jpg.jpg

Haspel

Wil een haspel huren bij de opblaaspop? Dat is mogelijk! Wij bieden kabels en haspels van 25 meter

Zelf ophalen en terugbrengen in Zwolle

Een Sarah pop huren in Zwolle doet u in drie eenvoudige stappen;

  1. U haalt de gewenste pop een dag voor de feestdatum op ons afhaal adres in Zwolle
  2. Op de dag zelf kunt u de hele dag gebruikmaken van de Sarah pop
  3. De volgende dag vóór 16.30 uur brengt u de pop bij ons terug
logo-opblaasbare-poppen.png

Vier de 50e Verjaardag in Hattem met onze bijzondere Sarah Poppen Verhuur!

In het charmante Hattem zijn verjaardagen niet zomaar een dag in het jaar, zeker niet als het om de feestelijke 50 gaat! De overgang naar een halve eeuw verdient een bijzondere viering, en daar speelt onze Sarah poppen verhuur in Hattem naadloos op in.

De historische schoonheid van Hattem als Hanzestad brengt een gevoel van nostalgie en waardering voor tradities. En wat benadrukt dit beter dan een levendige Sarah pop die het trotse middelpunt vormt van de feestelijkheden? Van gezellige binnenplaatsen tot kleurrijke tuinen, onze Sarah poppen zijn een ware blikvanger en een bron van vreugde voor iedereen.

Of je nu de voorkeur geeft aan Sarah op een cocktailglas, de avontuurlijke Sarah als paardrijdster of een van onze andere sprankelende ontwerpen, elke pop straalt een unieke charme en karakter uit.

Boek nu jouw Sarah pop in Hattem en zet de jubilaris in het zonnetje zoals het hoort. Want in Hattem weten we dat leeftijd met stijl en humor gevierd wordt.

Een ruime keuze aan leuke poppen!

Maak de verjaardag van je oma, moeder, zus of vriendin onvergetelijk met onze Sarah pop verhuur in Zwolle! Onze prachtige en originele Sarah poppen zijn de perfecte manier om haar speciale dag te vieren en haar te laten zien hoeveel u om haar geeft.

Met een snelle en gemakkelijke levering en een vriendelijke service, zijn wij je beste keuze voor het huren van een Sarah pop in Zwolle. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van haar verjaardag een feest om nooit te vergeten!


empty